Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Demjén Aréna - Ki marad majd a barátom?

December 30. 20:00 - 22:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Pop/Rock
Fellépnek:
Demjén Ferenc
JEGYVÁSÁRLÁS
Demjén Ferenc Magyarország talán legnépszerűbb és legtermékenyebb könnyűzenei szerzője, szövegírója, előadója, régebben a Tűzkerék, Bergendy, V’Moto-Rock zenekarok meghatározó alakja. A nevével fémjelzett albumok eladása - amelyen valamilyen formában közreműködött - megközelítőleg 7 millióra tehető. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje kitüntetés tulajdonosa, Kossuth-díjas Művész. Év közbeni fellépései is mindig telt házzal mennek, és év végi koncertje kihagyhatatlan része a karácsony-szilveszter közti könnyűzenei programkínálatnak.

Alkotásain generációk nőttek fel, és hogy ezek a dalok generációkon átívelnek, annak bizonyítéka, hogy a koncerteken minden korosztály képviselteti magát, és együtt éneklik a slágereket. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki felejthetetlen élményben részesül december 30-án az Arénában.
 
 
 
Utánvétel: Amennyiben a megrendelt jegy futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt jegy(ek) átvételekor.

Bankkártyás fizetés:  Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
19.900,- Ft
Ülő 2
15.900,- Ft
Álló
12.900,- Ft

Képgaléria

Térkép