Regisztrálj a Koncertszigetre!
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Általános információk

 
Mi található az oldalon?
 
A Koncertsziget portálon ingyenesen nézhetsz egész estés koncertfilmeket, az év minden napján. Fokozatosan bővülő repertoárunkban a magyar tartalmak mellett világsztárok koncertjei is helyet kapnak. Regisztrált felhasználóként feltöltheted kedvenc előadód aktuális koncertjét, életrajzát, nagylemezeit és dalszövegeit egyaránt. Ezen felül a neves hazai fesztiválokra, és az év izgalmas zenei eseményeire is jegyet válthatsz.

Minden tartalom ingyenes?

A filmek teljes egészében egy ingyenes regisztrációt követően tekinthetők meg. Regisztrálás nélkül a koncertek rövid részlete érhető el.

Melyik böngészőt válasszam?
 
Jelenleg a Google Chrome, a Safari, a Mozilla Firefox, az Opera, és az Internet Explorer is támogatott. A legjobb élmény elérése érdekében a Chrome használata javasolt.

Hogyan vásárolhatok jegyet egy koncertre?

A koncertek menüpontban láthatók az aktuális események.  Első körben jegyfoglalásra nyílik lehetőség, melyhez az online felületet a TEX Hungary Kft. biztosítja.
 
Mi történik miután leadtam a rendelést?

Ha leadtad megrendelésed a weboldalon, rendelésről egy visszaigazoló levelet kapsz az általad megadott email címre, mely tartalmazza a rendelés részleteit, mint a rendeléshez tartozó vásárlási azonosítót, átvételi és fizetési információkat, és a vásárlás teljes összegét.

A rendelést le tudom mondani?

Amennyiben már leadtad rendelésed és megvásároltad a jegyeket Visa/Mastercard hitelkártyás vagy utánvételes fizetéssel, és rákattintottál a „Megrendelés” gombra, úgy többé már nem tudod lemondani megrendelésedet. Amennyiben banki utalással rendelted meg jegyeidet, 3 nap áll rendelkezésedre, hogy átutald rendelésed ellenértékét. Ha ezen 3 nap alatt meggondolnád magad és elállnál a vásárlástól, kérjük jelezd  ezt az [email protected] email címen a vásárlási azonosító és a rendelés adatainak megadásával.

Melyek az elfogadott fizetési módok?

A jegyértékesítés során - az egyes események speciális feltételeitől függően – az alábbi fizetési lehetőségek közül választhatsz:

- Visa/Mastercard hitelkártyás fizetés

- Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): a visszaigazoló e-mailben közöljük a tranzakciós szám mellett a teljes fizetendő összeget, egy rendelési számot, és egy bankszámlaszámot ahová a szóban forgó összeget kérjük, 3 munkanapon belül átutalni szíveskedjék.

- Utánvétel: futárszolgálattal történő kiszállítás esetén válaszható, a csomag kézbesítésekor fizetendő a rendelés ellenértéke. A futárszolgálat csak belföldi ügyfelek számára érhető el.