Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Zorán - Aréna 2019

2019. Október 19. 20:00 - 22:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Pop/Rock
Fellépnek:
Zorán
JEGYVÁSÁRLÁS
Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon látni Zoránt? Miért nem hagynának ki egyetlen nagykoncertet sem? A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt. A zenei különlegességek miatt. De elsősorban Zorán miatt. Azért, mert minden Zorán-koncert ünnep.
 
2019. október 19-én Zorán újra a Budapest Sportarénában ad koncertet. Ahogy mindig, ezúttal is jelen lesz mindenki és minden, aki és ami miatt jó ott lenni egy Zorán-koncerten.
 
Várunk szeretettel mindenkit!
ShowTime Budapest,
a koncert szervezője
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
25.000,- Ft
Ülő 2
19.900,- Ft
Ülő 3
15.900,- Ft
Ülő 4
14.900,- Ft
Ülő 5
13.900,- Ft
Ülő 6
12.900,- Ft
Ülő 8
16.900,- Ft

Képgaléria

Térkép