Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Müller Péter Sziámi est - Living-Loving

2019. Október 29. 19:00 - 21:00 Erkel Színház
Zenei stílus: Előadói est
Fellépnek:
Müller Péter Sziámi
Miklósa Erika
Szinetár Dóra
Szakcsi Lakatos Béla
Jávori Ferenc
Novák Péter
Tolcsvay László

JEGYVÁSÁRLÁS
Az Erkel Színházban október 29-én ritka élményt ígérő koncerttel örvendezteti meg közönségét a sok műfajú szerző és előadó, Müller Péter Sziámi. A nagyigényű koncerten a helyszínhez méltóan valóban különleges vendégekkel tisztelik meg a közönséget. A páratlan opera- és musicalcsillagok, Miklósa Erika és Szinetár Dóra mellett Szakcsi Lakatos Béla, Jávori Ferenc Fegya, Novák Péter, Tolcsvay László teszik teljessé ezt az unikális együttlétet. A zenéről az igényes pop- és rockszcénából ismert kollégák valamint az Allegra Quartet gondoskodnak. Müller Péter Sziámi az elmúlt öt évben több duó-formációban és AndFriends nevű zenekarával sikeres produkciók sokaságát tudhatja maga mögött itthon és külföldön, utóbbival három figyelemre méltó lemezanyagot jelentettek meg, élő fellépéseik is átütőek. Sokan emlékeznek a dupla bulikra az A38 Hajón, a dupla Cohen magyarul hangversenyre a Budapesti Kongresszusi Központban, a Dürer- és a Kobuci-beli elszabadulásokra vagy a Katonában- és a Madách Színházban átélt ülve vigadásokra. A többműfajú, crossover repertoárban az AndFriends új számai mellett az esten hallhatjuk a 80-as évek legendás (tűrt vagy betiltott) slágereit, az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó termésének Müller Péter Sziámihoz kötődő legjavát és a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott emlékezetes dalokat is.
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
19.990,- Ft
Ülő 2
17.990,- Ft
Ülő 3
15.990,- Ft
Ülő 4
13.990,- Ft
Ülő 5
9.990,- Ft
Ülő 6
6.990,- Ft

Képgaléria

Térkép