Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

John Legend koncert

Június 30. 20:00 - 22:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: R & B
Fellépnek:
John Legend
JEGYVÁSÁRLÁS
2022. június 30-án, 20:00 órától a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a többszörös Grammy és Oscar díjas amerikai soul és R&B előadó John Legend.
 
John Legendet igazi csodagyereként tartották számon, akit nagymamája tanított meg zongorázni, és templomi kórusban énekelve nőtt fel, majd a Pennsylvaniai Egyetemre járt, ahol egy acappella csoport társszerzője volt. Hamarosan megismerkedett Kanye West feltörekvő hip-hop előadóval, és a két zenész együttműködött egymás demóiban.
 
Olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Alicia Keys, Twista, Janet Jackson és Kanye West. Szólóalbumai után 2010-ben kiadta a Rootsal közös Wake Up! albumot. A művész Oscart, Golden Globe-ot és Grammyt kapott Commonnal a 2014-es Selma című filmben szereplő Gloryért, majd később Emmy-díjat a 2018-as Jesus Christ Superstar Live in Concert produkcióban nyújtott teljesítményéért.
 
John Legend 2020. június 19-én adta ki a Bigger Love nagylemezt. „Ezekben a fájdalmas időkben néhányunk elgondolkodik azon, vajon jó-e nevetni, táncolni vagy romantikusnak lenni” – mondta. Művészetünkön keresztül képesek vagyunk erre. Ez az album a szeretet, az öröm, az érzékiség, a remény és a rugalmasság ünnepe, azoknak a dolgoknak, amelyek olyan széppé és hatásossá teszik kultúránkat.”
 
A 2022 júniusi koncerten a művész legjobb slágerei lesznek hallhatók.
 
 
Utánvétel: Amennyiben a megrendelt jegy futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt jegy(ek) átvételekor.

Bankkártyás fizetés:  Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
50.000,- Ft
Ülő 2
45.000,- Ft
Ülő 3
40.000,- Ft
Ülő 4
35.000,- Ft
Ülő 5
25.000,- Ft
Ülő 6
20.000,- Ft

Képgaléria

Térkép