Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

HAVASI Symphonic Aréna Show 2018

2018. December 08. 14:00 - 2018. December 09. 21:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Klasszikus
Fellépnek:
Havasi Balázs

JEGYVÁSÁRLÁS
Magyarország elsőszámú koncertshowja
 
A HAVASI Symphonic az elmúlt években összesen már 15 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, és ezzel minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciójává vált.
 
Sztárvendég: Youssou N’Dour
 
A HAVASI Symphonic 2018-as sztárvendége a Grammy-díjas énekes-dalszerző, Youssou N’Dour. A szenegáli énekes a 7 Seconds című dallal tett szert világhírnévre,  amely számtalan országban hosszú ideig vezette a slágerlistákat és megnyerte az MTV Europe Music Awards zenei díját is.  Egypt című lemezével 2005-ben Grammy-díjat nyert a legjobb kortárs világzenei album kategóriában.
 
Karrierje során olyan legendákkal működött együtt, mint Peter Gabriel, Sting, Paul Simon, Bruce Springsteen vagy Tracy Chapman. Youssou N'Dour a nyugat-afrikai zenei hagyomány folytatója, aki a tradicionális szenegáli népzenét olyan modern stílusokkal ötvözi, mint a kubai rumba, hip hop, jazz vagy a soul. Ezen hagyományőrző és újító munkásságáért 2013-ban elnyerte a zenei Nobel-díjként emlegetett Polar-díjat.
 
A hihetetlen zenei utazás folytatódik
 
A produkció hatalmas sikerrel mutatkozott be olyan emblematikus helyszíneken, mint a New York-i Carnegie Hall vagy a Sydney-i Operaház. A jelenleg is zajló világturné keretein belül a HAVASI Symphonic olyan hatalmas stadionokban is bemutatásra kerül, mint a Wiener Stadthalle, a Mercedes-Benz Arena Berlinben vagy a Tauron Arena Krakkóban.
 
Rengeteg meglepetés
 
Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen 2018-ban is nagy meglepetésekkel szolgál majd, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni. A nemzetközi sztárvendég és a további részletek bejelentése folyamatosan történik.
 
ExperiDance Produkció Román Sándor koreográfiájával
 
Az ExperiDance közreműködésének köszönhetően a tánc is szerves részét képezi majd a HAVASI Symphonic lélegzetelállító koncertélményének.
 
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
34.500,- Ft
Ülő 1 -50% gyerek kedvezmény
17.250,- Ft
Ülő 2
29.500,- Ft
Ülő 2 -50% gyerek kedvezmény
14.750,- Ft
Ülő 3
24.500,- Ft
Ülő 3 -50% gyerek kedvezmény
12.250,- Ft
Ülő 4
19.500,- Ft
Ülő 4 -50% gyerek kedvezmény
9.750,- Ft
Ülő 5
14.900,- Ft
Ülő 5 -50% gyerek kedvezmény
7.450,- Ft

Képgaléria

Térkép