Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Ez az a nap! 2021 Puskás Aréna

Július 24. 14:00 - 23:00 Puskás Aréna
Zenei stílus: Gospel
Fellépnek:
Chris Tomlin
Michael W.Smith
Caramel
Mező Misi

JEGYVÁSÁRLÁS
Az egész délutános rendezvényen a legismertebb hazai és külföldi modern gospel, és kortárs keresztény könnyűzenei előadók lépnek fel. A különleges eseményre több mint 50 ezer résztvevőt várunk szerte a Kárpát-medencéből és egész Európából.
 
Az Ez az a nap! rendezvények olyan zenés alkalmak, ahol különféle generációk, felekezetek együtt vesznek részt. A koncert a legmodernebb hang-, látvány-, és fénytechnikával fog megvalósulni.
 
2021. július 24-én személyen is várunk mindenkit az új stadionba!
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
7.000,- Ft
Ülő 2
4.000,- Ft
Álló
4.000,- Ft

Képgaléria

Térkép