Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Charlie 75

2022. December 29. 20:00 - 22:00 Papp László Budapest Sportaréna
Zenei stílus: Pop/Rock
Fellépnek:
Charlie
JEGYVÁSÁRLÁS
Az idei év igazi jubileum Horváth Charlie számára, hiszen idén ünnepli 75. születésnapját. Ebből az alkalomból kerül megrendezésre születésnapi koncertje december 29-én a Budapest Sportarénában.
 
Horváth Charlie Magyarország talán egyik legnépszerűbb előadója, régebben a Generál, Tátrai Band zenekarok meghatározó alakja, majd később szólóénekesként több arany és platinalemezes előadó. A nevével fémjelzett albumok eladásai milliós példányszámot értek el. Számtalan szakmai elismerés mellett a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje kitüntetés tulajdonosa, Liszt Ferenc díjas Művész.
 
Az Arénában megrendezendő születésnapi koncerten igazi slágerparádéval, kiváló sztárvendégekkel, felejthetetlen, nagy sikerű dalokkal találkozhatnak a nézők. Biztosak vagyunk benne, hogy minden jelenlévő számára felejthetetlen zenei élmény lesz ez a jubileumi rendezvény.
 
 
 
Utánvétel: Amennyiben a megrendelt jegy futárszolgálattal kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben a megrendelt jegy(ek) átvételekor.

Bankkártyás fizetés:  Felhasználónak lehetősége van a rendelés összértékét online, bankkártyával fizetni a Szolgáltató által igénybe vett pénzügyi szolgáltató biztonságos fizetési rendszerén keresztül. Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Ülő 1
15.900,- Ft
Ülő 2
12.900,- Ft
Ülő 3
10.900,- Ft
Álló
11.900,- Ft

Képgaléria

Térkép