Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Zoohacker

Alakulás éve: 2004   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Alternatív/Elektro
Palásti Kovács Zoltán alias Zoohacker az ország egyik legeredetibb és legkreatívabb dj- producer - zeneszerzője, és egy évtizede az elektronikus zene megszállottja. A billentyű mellett számos olyan különleges hangszeren is játszik, mint pl. a doromb, a tilinkó, vagy a futujara, 2004-ben akkori dj társával megalapították lounge formációjukat, a The Lushlife Project-et. Első albumuk, a Budapest Eskimos a német Mole Listening Pearls kiadónál – Yonderboi, Zagar vagy az Anima Sound System nemzetközi kiadójánál - jelent meg 2005-ben, mely nagy sikereket ért el a nemzetközi lounge szcénában. A lemez számai rengeteg nívós külföldi válogatásalbumra rákerültek, köztük Claude Challe vagy a méltán elismert Buddha Bar sorozat kiadványaira is. Mindemellett Zoohacker több remixet is készített olyan neves előadóknak, mint pl. Timewriter, Fenomenon, Karányi, a Balkán Fanatik, a Budapest Bar, vagy a Barabás Lőrinc Eklektric.
 
2010 elején megalapította a Zoohacker Remake Orchestra elnevezésű formációt, amely egy speciális zenei vállalkozás. A célkitűzés abból az alapötletből nőtte ki magát, hogy a már meglévő, DJ-ként kedvelt és gyakran játszott számokat a legkülönbözőbb müfajokból átlényegítse. A képtelen ötletek szabadságának, csak a kreativitás mértéke szabhat gátat. Nincsenek műfajbeli határok, a mai elektronikus stílusok színe-java képviselteti magát. Ambient, Chill-Out, Lounge, Ethno, Trip-Hop, Nu Jazz, Nu Funk, Post-Rock, Electro, Deep House vagy akár Techno, Zoohacker legénysége megtalálja az átlényegítés módját.
 
Zoohacker DJ tevékenységének sokszínűségét épp hacker mivoltának gátlástalan zenei kultúrákat feltörő gondolkodása adja. 2005-ben kezdett bele abba a hangzó-zenetörténeti kutatómunkába, amely megpróbálja dj mixekben összefoglalni a könnyűzene stílusbeli fejlődéstörténetét a gramofon hőskorszakától napjainkig.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek