Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Tamáska Gabi

Alakulás éve: 2017       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Tamáska Gabriella énekesnő, 1997. december 10-én született Székesfehérváron, ikertestvére Alexandra 10 perccel fiatalabb nála.

Gabinak egy ideig nem volt kötődése a zenéhez, aztán amikor nagymamája bakelit lemezlejátszóján hallotta Ella Fitzgerald dalait, akkor jött az ötlet, gyerekként, hogy énekesnő szeretne lenni. Járt klasszikus és könnyűzenei gitárra, basszusgitár órára és klasszikus zongorára is. A 2017-es sárosdi Kapa-kupán énekelt először közönség előtt, de nagyon rossz visszajelzéseket kapott. Énekelni jazzt, bluest és funkyt szeret, és persze Amy Winehouse-t.
 
A 2018-as X-Faktorba azért jelentkezett, hogy több tapasztalatra és önbizalomra tegyen szert. A válogatón Lukas Graham dalával jutott tovább a Táborba, ahol mind a két feladattal meggyőzte a mentorokat. A Mentorházban az I Wish című dallal sikerült megkapnia Gáspár Lacitól az Élő show-t jelentő „igen”-t. A műsorban egészen a döntőig menetelt, ahol a legjobb női énekesként a harmadik helyen végzett. Első saját dala a Bárhol címet kapta, amely a december 15-i döntőben debütált.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek