Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Punnany Massif

Alakulás éve: 2003   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Hip-Hop
A Punnany Massif 2003 óta működő, pécsi illetőségű hip-hop zenekar. Műfaja önmeghatározása szerint társadalom-funk.
 
A két alapítótag, Felcser Máté ("RendbenMan") és Farkas Roland ("Wolfie") 1994-ben találkozott először. A zenekar megalakulása előtt a Kész Face partisorozat, és ugyanezen a néven futó rádióműsor házigazdái és előadói voltak. 2003-ban FankaDeli megkeresésére készült volna egy közös szám "Wolfie"-val a Minden kincsem című Fankadeli lemezre, majd ezt követően egy egész szólólemez. Két hónapos közös munka után FankaDelivel megszakadt a munkakapcsolat, de közben kiderült, hogy "RendbenMan"-nel annyira jól tudnak együtt dolgozni, hogy ketten megalapították a Punnany Massifot.
 
Az első lemezük 2006-ban jelent meg, Körkorkép címmel, amely 17 számot tartalmazott. A lemez készítésekor a céljuk az volt, hogy a mai magyar ember hétköznapjait mutassák be, a saját aspektusukból. 2009-ben jelent meg az együttes következő száma Hanyag elegancia címmel a Stíluspakk több előadós válogatás lemezen. 2010-ben a második albumuk, a Shen Kick megjelenését egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. Az új lemez szép számú neves közreműködőt vonultatott fel Takáts Eszter és a Gumizsuzsi zenekar, Beck Zoli (30Y), a magyar beatbox-bajnok Defa és Gál Máté operaénekes személyében.
 
Két fő hosszú távon nem volt elég ahhoz a minőségű zenéhez, amit az együttes csinálni szeretett volna. Elkezdődött az együttes élőzenészekkel való kiegészítése.
 
Jelenlegi tagok
 
Felcser Máté (Rendben Man) - zene, szöveg
Farkas Roland (Wolfie) - szöveg
Meszes Balázs (Meszi) - vokál
Iványi "Szevasztok" Szabolcs - gitár, vokál
Bolbach "Deepy" Gábor - billentyű
Piszkár Bálint (R-nold) - lemezjátszó
Lipics Gergő (Lipi)- hegedű
Szekeres "Szeki" Norbert - trombita
Kerekes "Keko" Kornél - nagybőgő
Czimerman 'Czimi' Csaba - dob

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek