Koncert
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

5 Seconds of Summer Budapest Park Koncert

2021. Május 08. 18:00 - 21:00 Budapest Park
Zenei stílus: Pop/Rock
Fellépnek:
5 Seconds of Summer
JEGYVÁSÁRLÁS
Először koncerteznek hazánkban az ausztrál popzene ügyeletes kedvencei! Az egyik legaktuálisabb és legmenőbb popsztár csapat a 5 Seconds of Summer, három listavezető albumot, megannyi slágert és olyan előadókkal közös közreműködéseket tudhat maga mögött, mint a Chainsmokers, Julia Michaels vagy Tom Morello. A srácok viszont töretlenül csak előre tekintenek, így a 5SOS egy új irányt mutató anyaggal készül 2021-re, amit végre a magyar közönségnek is megmutatnak majd május 8-án a Budapest Parkban. 
 
 
Utánvétel (kézbesítéskor fizetendő): A futárszolgálat csak a belföldi ügyfeleink számára érhető el. A csomagkézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között.

Banki átutalás (bankon keresztül történő fizetés): Ez a fizetési mód csak abban az esetben teljesülhet, amennyiben a megrendelés a rendezvény előtt legalább 3 héttel megtörténik. Az átutalás csak belföldi (magyar) ügyfeleink számára érhető el és csak forintban.

Bankkártyás fizetés és otthoni nyomtatás: Elfogadható bankkártyák: Mastercard és VISA
 
SOFORT: az online azonnali átutalási eljárások közé tartozik és a bevált online bankolás alapján működik. Nagy előnye, hogy Önnek nem kell regisztrálnia vagy virtuális bankszámlát, ún. e-pénztárcát létrehoznia.
 
PayPal: PayPal elektronikus számlájával is van mód jegyet vásárolni oldalunkon.

Jegyárak
JEGYVÁSÁRLÁS

Álló
13.999,- Ft

Képgaléria

Térkép