Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Zayn

Alakulás éve: 2010   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Zain Javadd Malik 1993. január 12-én született, West Lane-ben Bradfrodban, az Egyesült Királyságban. A családjával Bradford East-Bowling nevű részén laktak. Az apja, Yaser pakisztáni, édesanyja Patricia (Trisha) angol.
 
A Tong művészeti és sport középiskolában tanult, ami a környék egyik legelitebb környezetében található. Zayn átiratkozott, amikor előző iskolájából kirúgták verekedés miatt. A srácot többen szekálták arab vére miatt. Már 11.-ben letette az irodalom érettségijét és angol tanár szeretett volna lenni. Zayn mindig is kreatív gyerek volt, aki szeret rajzolni és elvonulni. Szerepelt a Grease iskolai musicalben, ahol főszereplő volt.
 
Zayn a brit X-factor 7. szériájába jelentkezett, 165616-os sorszámmal, Manchesterben. Zayn válogatásán Louis Walsh, Nicole Scherzinger és Simon Cowell volt ott, és mikor megkérdezték Zaynt, hogy miért jelentkezett annyit válaszolt, hogy "Kalandra vágyom", ám a fiúk 2013-as filmjéből kiderül, hogy Zayn igazából azért jelentkezett, hogy mindent visszaadhasson a családjának, amit ő kapott tőlük. Mariotól a Let Me Love You-t énekelte, és tovább jutott három igennel. A One Direction történelme a műsorban kezdődött el. Bár az öt fiú (Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik) szólóban jelentkezett, csak együtt, csapatként juthattak tovább. A négy mentor még a válogató második fordulójában rakta őket össze. A One Direction nevet Harry Styles találta ki, aki hamar a csapat lelke lett. A fiúk a Torn akusztikus verzióját énekelték a mentorok házában, amivel tovább jutottak az élő showba. Egészen a Top 3-ig meneteltek, majd a döntő előtt kiestek. A nyertes daluk, a Forever Young, ennek ellenére kiszivárgott és nagy sikernek örvendett az interneten. A csapatnak itt nem lett vége: Simon Cowell felkarolta őket és 2 millió fontos szerződést írtak alá a Syco Recordsszal. 2011 áprilisiában bejelentették, hogy dolgozni kezdenek a debütáló albumukon.
 
4 nagylemez és 4 év turnézás után utolsó koncertje a One Directionnel 2015. március 18-án volt, amikor is Hong Kongban léptek fel. Március 25-én bejelentette, hogy otthagyja a világhírű bandát. Elmondása szerint nem tudta kezelni az ezzel járó stresszt, és szeretne kicsit úgy élni, mint a normális 22 éves srácok. Júniusban stúdióba vonult Los Angelesben, majd 2015. július 29-én szerződést kötött a RCA lemezkiadóval.
 
Első szólódalát 2016. január 23-án harangozta be, ami a Pillow Talk címet kapta majd január 29-én a dal és a klip is debütált Zayn hivatalos VEVO csatornáján. Hatalmas sikernek örvendett első önálló dala, ugyanis amelett, hogy a Brit slágerlista élére tört, a Billboard Hot 100-as listájának első helyét is megszerezte. Zayn első albuma 2016. március 25-én jelent meg, Mind of Mine címmel.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek