Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Young G

Alakulás éve: 2002   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Hip-Hop
Rácz Béla 1985. április 2-án látta meg a napvilágot, Szentendrén. A Szentendrei Általános Iskola mellett tanult Zoltán Erika tánciskolájában és színművűszeti iskolába is járt, azonban ezt hamar abba kellett hagynia, ugyanis a szülei csak az egyik iskolát tudták finanszírozni.
 
10 éves volt, amikor elment az első tehetségkutatójára, amit sorra követett a többi is. A legtöbbször táncversenyeken jelent meg két legjobb barátjával, ahol jó eredményeket sikerült elérniük. Béci miután otthagyta az első tánciskolát az ismerősei által nyitott JamLand Hip-Hop iskola óráira járt, majd táncot kezdett oktatni. Ebben az időben alapították meg első zenekarukat, amely az Outlaw Style Crew néven lett ismert. Első saját klipjük a Tudod neked mi a jó címet viseli. 2007-ben befejezte a táncoktatást, ugyanis a sok fellépés mellett erre már nem jutott ideje. Később azonban a brigád feloszlott, mert az egyik tag testvére meghalt, ezért kiszállt a bandából, így nem folytatták tovább együtt.
 
Béci szólókarrierbe kezdett, Young G néven. Új producerhez szerződött, majd rengeteg új dalt dobott piacra. 2010. november 24-én költözött be a ValóVilág villájába testvérével, Rácz Ildikóval, azaz Gigivel együtt. A műsorban ötödik helyen végzett, 144 villában töltött napot tudhat magáénak. A karrierje csak a ValóVilág vége után indult be igazán.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek