Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

X Ambassadors

Alakulás éve: 2009   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A 2009-ben alakult amerikai X Ambassadors zenekart leginkább a közösségcentrikusság, a jótékonykodás és a fontos társadalmi üzenetek jellemzik.
 
Szinte azonnal felfigyelt rájuk a szakma, köztük olyan előadók, mint a kanadai Valerie Anne Poxleitner, azaz Lights, vagy az Imagine Dragons frontembere Dan Reynolds, akinek többek között nagykiadós szerződésüket is köszönhetik, de Eminemmel is dolgoztak együtt. Legnagyobb slágerük a már 200 millió megtekintés felett tartó Renegades, de az Unsteady vagy Jamie N Commonsszal közösen készített Jungle is hamar kiemelt játszásokat ért el.
 
2019 nyarán megjelent második nagylemezük, az Orion, melynek dalai az emberi tapasztalatok széles skáláját felölelik, a testvéri kapcsolatoktól az életünkben megjelenő akadályokig. 2019 májusban a Microsofttal közösen egy alkalmazást is kifejlesztettek, melynek segítségével a látássérültek is megtapasztalhatják a videoklipek élményét. Ez a téma nem véletlenül ennyire fontos a zenekarnak, Casey Harris ugyanis gyermekkorában Senior-Loken szindróma következtében megvakult.
 
A zenekar tagjai:
 
Sam Harris
Casey Harris
Adam Levin

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek