Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Völgyesi Gabi

Alakulás éve: 1992   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Völgyesi Gabriella énekesnő, jogász 1977. január 23-án a vízöntők jegyében Budapesten született.
 
Muzikalitását szüleitől örökölte, édesapja zenekarának fellépései alkalmával már egész fiatalon énekelt. Kisgyermek korától tudta, hogy mindene a színpad, az előadás, az éneklés. Hét évig tanult zongorázni. Középiskolai tanulmányait, a Táncsics Mihály Gimnáziumban folytatta. Ez idő tájt nyert felvételt a Tini Tanodába, ahol éneket, színpadi mozgást, szteppet, pantomimot, színjátszást tanult. A Tanoda keretén belül lehetősége nyílt megmutatni tehetségét a Vidám Színpad nézői előtt is, a Tini Show keretein belül. 1992-ben megrendezésre került a Tini Sztár Kerestetik című országos méretű tehetségkutató verseny, amelyet szólóének kategóriában megnyert.

Az első zenekarához is e verseny középdöntőin keresztül vezetett az útja. A Kada Boys-ban (amelynek – a megtévesztő elnevezéssel szemben – két lány és három fiú voltak tagjai) énekelt és szintetizátoron játszott. A Ferbár Zsolttal és Kovacsics Ádámmal 1997-ben köttetett ismeretségéből, közös elképzeléseikből, álmaikból és vágyaikból állt össze végső soron az, amit ma a Unique fémjelez.
 
Gabi céltudatos és ambiciózus lány révén felvételt nyert az Eötvös Loránd Tudomány Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Jogász szakára, amelyen 2006. februárjában végzett.
 
Szabadidejében szívesen olvas, rajzol, utazik, moziba jár, sportol.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek