Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Victoria Justice

Alakulás éve: 2003       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Victoria Dawn Justice amerikai színésznő, énekesnő és dalszerző, 1993. február 19-én született a floridai Hollywoodban. Édesanyja puerto ricó-i, míg édesapja angol, ír és német felmenőkkel is rendelkezik.
 
Gyermeki szépsége folytán számos cégnek volt reklámarca – a modellpályát mindössze 8 évesen kezdte. Családja 2003-ban Los Angelesbe költözött, hogy Victoria álmai beteljesülhessenek. Olyan márkáknak állt modellt, mint a Ralph Lauren, a Gap vagy a Guess, emellett a televízióban is gyakran feltűnt. 2005-ben jelentkezett és felvételt nyert a Millikan Performing Arts Academybe, ahol folytatta tanulmányait, a középiskolát is itt végezte el.
 
Első filmszerepét 10 évesen kapta a Szívek szállodájában, majd játszott a Zack és Cody élete című vígjátéksorozatban is. Tammi szerepét nyerte el a Spectacular! című zenés filmben, és Tori Vegaként találkozhattunk vele a V, mint Viktória tini-sorozat főszerepében. A sorozattal párhuzamosan elindult énekesi karrierje is, a bemutatkozó Victorious album 2011-ben jelent meg.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek