Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Varga Viktor

Alakulás éve: 2009       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Varga Viktor (1987. szeptember 19.) énekes, dalszerző nevét mindenki a Csillag Születik című tehetségkutató versenyen ismerte meg, ahová 2009-ben jelentkezett.
 
Zene iránti szeretete nagyon korán, már az óvodában megmutatkozott. A középiskola elvégzése után a miskolci Bartók Béla Zenei Intézetben tanult, majd Budapesten jazz-ének szakon folytatta tanulmányait. Szabadidejében verseket ír, és festészettel is foglalkozik.
 
2010. március 24-én jelent meg Viktor első videoklipje Lehet zöld az ég címmel. A dalhoz forgattak egy angol nyelvű klipet is Waited All My Life címmel. Videoklipje a Szőkével álmodtam című dalához, amely első nagylemezén is megtalálható, 2011 szeptemberében került fel a világhálóra. 2013-ban kiadott egy új dalt, Újratervezés címmel, és a hozzá készült kisfilmet 2013. december 12-én mutatta be egy mozis premier keretein belül, amin az énekes rajongói is részt vehettek. Kedvesével, Cinthya Dictatorral 2013-ban a TV2 Édes Élet című realityjának szereplői lettek, amivel a nézők betekintést nyerhetnek mindennapi életükbe, és szerepelt a Sztárban sztár showműsorban is, ahol nemzetközi előadók slágereit adta elő, és a negyedik helyen végzett.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek