Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Tori Kelly

Alakulás éve: 2004   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Victoria Loren Kelly 1992. december 14-én a California-állambeli Wildomar városában született. Édesapja jamaikai és puerto ricoi származású, édesanyja pedig ír és német felmenőkkel rendelkezik.
 
Tori 2007-ben jelent meg a YouTube videómegosztón, feldolgozta többek között a Paramore The Only Exception című dalát és Rihanna Only Girl In The World slágerét. Jelentkezett az America's Most Talented Kids című műsorba, majd később az American Idol 9. szériájába is, de nem jutott be a Top 24-be.
 
2012. május 1-jén a Capitol Records gondozásában kiadta első, Handmade Songs By Tori Kelly című EP-jét, amely nagy sikert aratott az internetezők körében. A nagy áttörést azonban a 2013. október 22-én megjelent Foreword című EP hozta meg számára, valamint az arról kimásolt két kislemez, a Dear No One és a Paper Hearts, amelyek videoklip formájában is napvilágot láttak az interneten. 2015. február 8-án a boltokba került Nobody Love című kislemeze. 2015. június 23-án jelent meg első albuma Unbreakable Smile címmel.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek