Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

The Warning

Alakulás éve: 2013   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Hard & Heavy
A The Warning mexikói rockzenekar 2013-ban alakult meg, tagjai a Villarreal Vélez nővérek: Daniela (gitár, ének és vokál, zongora), Paulina (dob, ének és vokál, zongora) és Alejandra (basszusgitár, vokál, zongora).
 
Gyermekkorukban Daniela és Paulina a gitárt illetve a dobot választották elsődleges hangszerként. Miután a három közül a legfiatalabb, Alejandra 7 éves kora körül basszusgitározni kezdett, a nővérek 2013-ban úgy döntöttek, hogy power triót alkotnak. Megtanultak rockdalokat játszani, gyakran a Rock Band videojáték-sorozaton keresztül, és előadásaikról videókat tettek közzé a YouTube-on.
 
2014-ben a Metallica Enter Sandman című dalát adták elő, a feldolgozás vírusként terjedt el a rockrajongók körében, és rövid idő alatt több mint 20 millió megtekintést ért el. Az Enter Sandman videójuk által szerzett ismertség hatására saját dalok készítésébe kezdtek. Közösségi finanszírozással gyűjtöttek pénzt a hat dalból álló Escape the Mind című EP felvételére, amelyet 2015-ben jelentettek meg. A banda első nagylemeze XXI Century Blood címmel látott napvilágot 2017-ben.
 
A Metallica, a Muse, a My Chemical Romance, a Pink Floyd, a Queen, Paul McCartney, David Gilmore, a Placebo és a Paramore zenéje is nagy hatással volt a lányok munkásságára.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek