Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

The Biebers

Alakulás éve: 2012       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a 2012-ben alakult The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.
 
Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a 2014-es Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.
 
Stílusuk szintipop zenei irányzatként indult, de folyamatosan és gyorsan változik. Modern pop-rock kategóriában nyertek, de azóta már az akusztikus hangszerek alkalmazásával és a bővülő csapattal tovább színesítették zenei repertoárjukat. Igazi buli-örömzene mindenkinek, aki jól akarja magát érezni.

A srácok a 2015-ös nyarat szinte a színpadon töltötték, hiszen miután májusban a második helyen végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyen, Robbie Williams budapesti koncertjén is zenélhettek, és a fesztiválok közönségének is megmutatták, milyen az igazi #galaktikus #szexizés! A munka azóta sem állt meg, a Puskás testvérek ugyanis ontják magukból az új dalokat, amit a koncerteken az egész országban megmutatnak.
 
A zenekar tagjai: Puskás Peti, Puskás Dani, Ekanem Bálint Emota, Belegrai Gábor, Rusz András és Gerendás Dániel.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek

  • 1
  • 2
  • Oldalak száma: 2