Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Take That

Alakulás éve: 1990   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A manchesteri Take That pályafutása 1990-ben indult, az öt srác - Gary Barlow, Robbie Williams, Mark Owen, Howard Donald, Jason Orange - 1992 és 1995 között az európai tinilányok legnagyobb kedvencei voltak. Az időközben botrányhőssé vált Robbie 1995 júliusában elhagyta a csapatot, hogy szólókarrierbe kezdjen. Társai egy új dallal - a Bee Gees 1977-es How Deep Is Your Love című slágerének átdolgozásával - kiegészített válogatáslemez készítésének, összeállításának erejéig négyesben még együtt maradtak, majd 1996 februárjában bejelentették együttesük feloszlását.
 
Mindannyian próbálkoztak szólókarrierrel, de egyikük sem volt olyan sikeres, mint Robbie Williams, aki Európa egyik legnagyobb sztárja lett: ő a legtöbb lemezt eladó brit szólóénekes az Egyesült Királyságban, 18 Brit Awards díjával rekordtartó, 2006-os turnéjára egy nap alatt 1,6 millió jegyet vásároltak, ezzel bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, és eddig több mint 70 millió lemezt adott el világszerte.
 
2006-ban bejelentették újjáalakulásukat, Robbie Williams nélkül. Négytagúként is sikeresnek bizonyultak, újra koncerteztek, Beautiful World, illetve 2008-ban The Circus címmel kiadtak két új lemezt is. 2010-ben ismét visszatért a zenekarba Robbie Williams is, így hatodik lemezüket, a Progresst már öten vették fel, mely a brit lemezeladás második leggyorsabban fogyó korongja lett.
 
2011 végén Robbie újra otthagyta a Take Thatet, hogy szólókarrierjével foglalkozhasson, ám ezúttal békében váltak el. 2014 őszén Jason Orange is kilépett a bandából.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek