Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Takács Nikolas

Alakulás éve: 2009   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Jazz/Blues
Takács Nikolas 1986. június 26-án látta meg a napvilágot Galánta városában, Csehszlovákiában. Nikolas már kiskora óta énekes szeretett volna lenni, 8 évesen részt vett a Pop Aréna nevű tehetségkutatón, amit meg is nyert. Zenei tanulmányait a Pozsonyi Állami Konzervatóriumban kezdte meg klasszikus ének és hegedű szakon, ezt követően a Kőbányai Zenei Stúdiónak dzsesszének szakára járt. 2005-ben Budapestre költözött. Olyan tehetségekkel dolgozhatott együtt, mint Jávori Vilmos, Babos Gyula, Charlie vagy Solti János. Nikolas kiadóról kiadóra járt, de egyiknél sem járt sikerrel. Egyedül Szekeres Adrien figyelt fel a tehetséges fiúra és segített neki szerződéshez jutnia a Magneoton kiadónál. 2009-ben meg is jelent első dala, az Egy igazi szó, amit szlovákul és angolul is felvettek, valamint videoklip is készült hozzá. Szekeres Adrien 2009-ben kiadott lemezén megjelent egy duett amiben Nikolas-szal énekel, Köszönet mindenért címmel.
 
Nikolas 2010-ben -kiadója tudta- nélkül jelentkezett a Magyarországon első szériájával induló X-Faktor-ba. Első előadásával a közönséget és a zsűri tagjait is egyaránt levette a lábáról. Leonard Cohen Hallelujah című dalával biztosította magának a továbbjutást. A táborban gyengébb teljesítménnyel ugyan, de sikeresen vette az akadályt, így bekerült a mentorok házába, ahol a fiúk kategóriájában Keresztes Ildikó lett a mentora. Ildikó elmondása szerint Nikolas első előadásánál tudta, hogy ő lesz az egyik szerencsés aki részt vehet a Nagy Döntőn. Így is lett, a decemberi fináléban azonban csak a második helyet tudta megszerezni.
 
Nikolas az X-Faktor-nak köszönheti első önálló lemezét, ugyanis a legjobb 4 énekes saját albumhoz jutott. „Az első X – 10 dal az élő showból” című korong 2010 decemberében jelent meg. Nikolas lemeze teljesített a legjobban, a Mahasz Top 40-es listájának élén landolt és háromszoros platinalemez lett. 2011 májusában önálló nagykoncerten lépett fel a Sport Max központban. Szintén ebben az évben jelent meg második albuma, „A második X – Tíz új felvétel” amin helyet kapott Nikolas eddigi legsikeresebb slágere, A zene kísér majd… 2012-ben megjelent a portugál Aureával közös duettje, a Where is the Love? valamint A boldogság te vagy című nóta. Az év végén debütált harmadik lemeze, ami egy karácsonyi válogatás Music & Soul címmel. 2013 júniusában megjelent Never Ever című dala, melynek klipjében megtudhatjuk mi van Nikolas kalapja alatt. 2014-ben a Rád hangoltam című dallal lepte meg rajongóit. A következő évben megjelent a Boldoggá tenni c. dala. Szintén 2015-ben hallhattuk egy új dalát, mely az Összefúj a szél címet viseli.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek