Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Szabó Csilla

Alakulás éve: 2008
Zenei stílus: Gyerek/Családi
Szabó Csilla zenei pályáját a Bojtorján együttesben kezdte. Aktív részese a Halász Judit és a Bojtorján produkcióinak, s az együttes önálló koncertjeinek szerte Európában.

Az együttes feloszlása után, Csilla különböző lemezprodukciókban, egy-egy általa énekelt dallal vett részt,  Pl. a Honfoglalás c. film főcímdalával, Szállj sólyommadár-ral (Kell még egy szó), amely négyszeres platinalemez, vagy pl. az 1956 Rockopera Ha a kenyerét eszed című dalával.
 
George Bush amerikai elnök emlékezetes budapesti látogatásakor az elnöki fogadáson a Bojtorján muzsikált. A zenét kedvelő és ismerő Bush a hivatalos protokoll után a következőket mondta Csilláról: „Sok mindenre számítottam, mielőtt Magyarországra jöttem, de arra álmaimban sem mertem gondolni, hogy olyan énekest hallhatok, akinek csodálatos hangját a legtöbb ismert amerikai énekesnő is megirigyelhetné.”
 
2008-ban döntött úgy, hogy a megélt tapasztalatokkal, s a csodálatos élmények lélekemelő erejével egész lényét, s zenei tudását a gyermeklélek szépítésének szolgálatára szenteli és elkészítette első szólólemezét Valami mindig szép címmel. A gyermeki lélek tisztasága árad a dalokból, melynek célja egy olyan életszemlélet közvetítése, amely megtanít arra, hogy mindenben ott rejlik a szépség, s aki ezt képes meglátni, az kincset talál. Az album 2009-ben Fonogram díjat kapott gyermeklemez kategóriában.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek