Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Soulbreakers

Alakulás éve: 2013   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A Soulbreakers hangszerelés tekintetében a "power trió" formátumot választotta, melynek lényege, hogy három kellően energikus, invenciózus, hangszerét uraló muzsikus elegendő a "nagy" zenekari megszólaláshoz. Így ha kell vad, ha kell gyengéd, de mindenképp masszív trióhangzás méltó alapot biztosít a zenekar két frontemberének: Pleszkán Écskának és Radovics László Kyrunak.
 
A két énekhang, két egyenrangú karakter. Mintegy komplementerként kiegészítve egymást mutatják világunk egyik mozgató alapenergiáját, a férfi és a női energiák különbözőségét, azok egyensúlyát. Ezt az ősi erőt fejezi ki a zenéjükben dolgozó lendület, s egyedülálló stílusuk, amit Heavysoulnak hívnak. A két karizmatikus énekhangot vokálszólamokkal támogatja a dobok mögül Mózes Zoltán. Gitáron, extatikus szólóiról és sajátos soundjáról ismeretes Péter Gábor játékát élvezheti a hallgató, míg basszusgitáron, a szintén jellegzetes hangzásáról, és intenzív színpadi jelenlétéről híres Ratkóczi Huba pakolja a mélyeket.

A profi, sokat próbált muzsikusokból álló brigád számos színpadot megjárt már, minden nyáron találkozhatunk velük a legigényesebb fesztiválokon (Gastroblues, Sziget, Művészetek Völgye, Tatai Víz Virág ...) A hazai színpadok mellett a Soulbreakers sokat koptatja a környező országok pódiumait is. 2016-ban különös kultúrmissziós küldetéstudattól vezérelve az X-faktor színpadán is bizonyítottak. A második legjobb zenekarként mutatták meg több millió tv-nézőnek, érték az élő muzsika, érték ami természetes és ami a blues gyökereiből fakad, érték a Heavysoul.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek