Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Soerii & Poolek

Alakulás éve: 2010       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A Soerii & Poolek két ismert zenész, a Heaven Street Seven billentyűse, a hangmérnökként és producerként is aktív Takács Zoltán Jappán és A Kutyavacsorájából vagy DJ Bootsie zenekarából is ismerős Kovács Gergely együttese.
 
Tanga, Maximális Extázis, Elton John, Baby, Pusszy… a partyhimnuszok sora végtelen, Soerii & Poolek pedig újra és újra egyre magasabbra teszi a mércét ha féktelen bulizásról van szó. Élőben az országban egyedülálló gigantikus LEDdíszlettel, meztelen rollerozó nővel, konfettiviharral, többszáz felfújható játékkal, hatalmas balettozó elefánttal és még ki tudja mivel büntetnek.

Ez nem kellemes jazz, amit egy pohár bor mellett hallgatsz miközben kortárts installációkról beszélgetsz meleg képzőművészekkel. A hangerő mindig csutkán, a hangulat még azon is túl. A kollaboránsok közül random módon jelennek meg illusztris arcok is a koncerteken: Papp Szabi, Péterfy Bori, Zsolaa, Halott Pénz, Kama, Kautzky Armand, Szikora Robi de akár Odett is mikrofont ragad egy-egy alkalommal előzetes figyelmeztetés nélkül. Buli van a városban!

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek