Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Sebestyén Áron

Alakulás éve: 2010
Zenei stílus: Jazz/Blues
Sebestyén Áron Artisjus és Fonogram díjas zeneszerző, jazz-zenész, 1987-ben született Budapesten. Zenei tanulmányait a Kőbányai zeneiskolában kezdte 5 évesen. Később 11 éves korától a Szabolcsi Bence Zeneiskolába járt, ahonnan hat év után felvételizett az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskolába, jazz-zongora szakra. Érettségi után felvételt nyert a Kodolányi János főiskola jazz-zongora szakára Szabó Dánielhez.

Számos zenei formációban vett már részt. Megalapította első quartettjét a Sebaj quartetet, és közreműködött több énekesnő pályafutásában (Csemer Boglárka, Karosi Júlia, Feuerstein Réka, Vass Helga, Tóth Tímea). Fellépett Póka Angélával egy különleges Erykah Badu témájú koncerten. Játszott a Jambient, Transilvanian Moonwalk zenekarokban és vendégként részt vett a Jacked zenekar koncertjein. 

Játszott már számos fesztiválon és Budapest főbb szórakozóhelyein, többek közt az A38-on, a Gödörben, a Budapest Jazz Klubban és a Papp László Budapest Sportarénában. A 2020-ban bemutatott Nikola Tesla - Végtelen energia című musical zeneszerzője.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek

  • 1
  • 2
  • Oldalak száma: 2