Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Sam Feldt

Alakulás éve: 2014   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Dance
Sammy Boeddha Renders (Boxtel, Észak-Brabant, Hollandia, 1993. augusztus 1. –), művésznevén Sam Feldt, holland DJ, zenei producer.
 
Samet már kisgyerekként is jobban érdekelte, hogy saját dallamokat alkosson, mint hogy a tanterv által előírt dalokat játssza. Produkciós törekvései egy 6 hónapos szakmai gyakorlat után váltak komolyabbá a karibi Curaçao szigetén, ahol megismerkedett a tropical house hangzással. Miután felvette a Feldt nevet, Sam leszerződött a Spinnin' Recordshoz, és berobbant a nemzetközi színtérre.
 
2015-ben adta ki feldolgozását Robin S. Show Me Love című dalából. A szám 4. lett a brit kislemezlistán és a 21. volt a holland top 40-es listán, Ausztráliában aranylemez státuszt ért el, míg a Billboard Dance/Electronic Songs listáján a 13. helyig jutott. Feldt debütáló albuma Sunrise címmel 2017. október 6-án jelent meg a Spinnin’ Recordsnál. 2017. november 24-én adta ki Sunrise to Sunset című dupla albumát, mely a debütáló stúdióalbumának dalai mellett 12 újabb számot is tartalmaz. 2020-ban Heartfeldt Records néven megalapította saját kiadóját, amellyel az első hivatalos kiadványa az Ella Hendersonnal közös Hold Me Close volt. The Heartfeldt Foundation néven létrehozta saját jótékonysági alapítványát is, amellyel a globális felmelegedésre kívánja felhívni a figyelmet.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek