Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Rocktenors

Alakulás éve: 2010       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A Rocktenors egy 2010-ben alakult rockegyüttes, amit Mező Zoltán, Mező Márió és Táborosi Márk alapított. Mindhárman a Sziget Színházban ismerkedtek meg, ahol korábban 6 évet dolgoztak színészként együtt. Kezdetben a The 3 Rock Tenors néven működtek, első feldolgozásuk a Metallica Nothing Else Matters című dala volt.
 
Mező Zoltán 1984. április 20-án született, Vásárosnaményban. 3 éves korában Budapestre költözött családjával, itt indult neki az általános iskolának. A 7. osztályt már Szigetszentmiklóson végezte, majd a középiskolát is ott fejezte be, közgazdasági szakon. Érettségi után elvégezte a Goór Nagy Mária színitanodát. Közben folyamatosan járt énektanárokhoz, képezte a hangját. Az MTV1 tehetségkutatójában, a Társulat című műsorban, elnyerte Bese a magyar főúr szerepét a jubileumi István a Király előadásban. Bejárta Európát különböző darabokkal a Sziget Színház társulatával, amelynél immár 10 éve játszik főszerepeket. Játszott többek között Romániában, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Szerbiában és Szlovéniában. 2011-ben rock zenei csapata, a Rocktenors, 6. helyezettként végzett az RTL Klub X-Faktor című tehetségkutató versenyében és ezzel az év csapata is lett 2013 óta tagja a Madách Színháznak, ahol a Macskák című musicalben Mefisztulész szerepét alakítja. Mindezek mellett főszerepet játszik a Vuk című musicalben és a Mamma Mia!-ban is látható.
 
Mező Márió 1987. január 15-én született Vásárosnaményban. A Kardos István Általános és Közgazdasági Szakközépiskolába járt, majd itt tette le a középfokú érettségit. Énekelni és gitározni 14 éves korában kezdett el tanulni, autodidakta módon. Több zenekarban is játszott. Először a Meridiánban, ahol a 70-es 80-as évek rock zenekarok dalait dolgozták fel. Második zenekara a Vihar Előtti Csend volt. Színész-énekesként körülbelül 10 éve dolgozik a szigetszentmiklósi Sziget Színháznál. Több darabban is szerepelt, leginkább énekes szerepekben, például a Jézus Krisztus Szupersztárban, a Drakulában, a Grease-ben, az István a Királyban és még számos más zenés produkcióban Sokat turnézott külföldön (Németország, Svájc, Szerbia, Ausztria) a Hair című musicallel angol nyelven. 2011-ben rock zenei csapata, a Rocktenors, 6. helyezettként végzett az RTL Klub X- Faktor című tehetségkutató versenyében és ezzel az év csapata is lett. Jelenleg a Vámpírok bálja musicalban játssza Nightmare szerepét. Élete első dalát a Szabadság-ot 18 éves korában írta, mely új köntösbe öltöztetve a Rocktenors első saját dala lett.
 
Táborosi Márk 1987.06.14-én született Budapesten. A Széchenyi István Általános Iskolában végezte alapfokú tanulmányait, miközben zongorát, zeneelméletet és szolfézst tanult a Szent István Király Zeneiskola zongora tanszakán. Az Európa 2000 Közgazdasági, Idegenforgalmi és Informatikai Szakközépiskolában tanult tovább, ahol sikeres érettségi vizsgát tett. Ez idő alatt kezdett érdeklődni a színház és a zenés darabok iránt. 2005-ben került be a szigetszentmiklósi Sziget Színházba, aminek azóta is tagja. Főszerepeket játszott többek között a Hair, Grease, Jézus Krisztus Szupersztár, István, a király és számos más zenés darabban. Néhány év alatt a színházzal körbejárta Magyarország területét, valamint Erdélybe is többször eljutott. Többször fellépett a Komáromi Lovas Színházban is különböző produkciókkal. 2008-tól az Up the Irons nevű Iron Maiden Tribute zenekar énekese volt másfél évig. Velük is lehetősége adódott az ország nagyobb városaiban fellépni, valamint játszottak Szlovákiában, Szerbiában és Horvátországban. 2009-ben jutott ki külföldre a Hair musical angol változatával, mellyel Ausztriában, Németországban, Svájcban valamint Szlovéniában turnézott. 2010-ben alapította legjobb barátaival a Rocktenorst, mellyel 2011-ben jelentkeztek az RTL Klub X-faktor című műsorába, ahol 6. helyezést értek el. 2012 óta játszik a PS Produkció Vámpírok Bálja és Sakk előadásaiban. 2013-tól a Thália Színház Starfactory című produkciójában látható.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek