Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Rebecca Black

Alakulás éve: 2010       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Rebecca Renee Black (1997. június 21. – ) amerikai énekesnő, mexikói, olasz, lengyel és angol felmenőkkel is rendelkezik. Már kiskora óta énekel, az iskolában gyakran fellépett színdarabokban és musicalekben is.
 
2011-es Friday című dalával tett szert világhírnévre. A videó gyorsan elterjedt a YouTube-on és a közösségi oldalakon, egyesek egyenesen a valaha létezett legrosszabb dalnak minősítették. A dalt kislemezként is kiadták, ami a Billboard Hot 100 toplistára is felkerült. Friday című dalát már több sztár is elénekelte, többek között Katy Perry, akinek a Last Friday Night című klipjében Rebecca is kapott egy nagyobb szerepet.
 
Az ARK Music Factory stúdióval való szakítása után egy független lemezkiadót indított RB Records néven. 2011. július 18-án jelent meg saját készítésű kislemeze a My Moment, ami már kevesebb negatív kritikát kapott, mint a Friday. Még ebben az évben megnyerte élete első díját a Teen Choice Awards-on, a web star kategóriában. 2012-ben csatlakozott a Maker Studios Youtube-halózathoz, ahol főleg saját zeneszámokat és videoblogot tartalmazó videókat készít. A videoblogjában a rajongói kérdésekre válaszol, és bemutatja élete történéseit.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek