Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Random Trip

Alakulás éve: 2009   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Egyéb zene
A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, egy izgalmas zenei utazás korlátok és megkötések nélkül a legjobb hazai over/underground zenészekkel.
 
A 2009-ben indult klubest vezéregyéniségei Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél hétről-hétre az A38 Hajón, ill. alkalmanként vidéki klubok, fesztiválok színpadán. A határtalan jammelés során a közönség részese lehet a vegytiszta, minőségi zene születésének, ahol a jól ismert zenei stílusokat (funk, soul, disco, hip-hop, drum'n'bass, nu jazz, rock’n’roll stb.) a zenészek teljesen random módon ötvözik.

A Random Tripen rendszeresen fellépnek a hazai Brains, Akkezdet Phiai, Carbonfools, Supernem, United, Hősök, Fábián Juli & Zoohacker, Irie Maffia és a Quimby tagjai, többek között. Külföldi fellépőket tekintve olyan nagy nevű zenészeket üdvözölhettünk már színpadunkon mint Peter Legath (Count Basic), Brandon Fields (Tower of Power, George Benson, Dave Weckl Band, etc.), Schradinova /NL/, Timo Lassy (Five Corners Quintet), BigJohn Whitfield /USA-A/ vagy épp iLLspokinn /USA/, sőt, meglepetésvendégként Dub FX /AUS/ is megfordult már nálunk.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek