Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Nick Jonas

Alakulás éve: 2000   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Nicholas Jerry Jonas (Dallas, 1992. szeptember 16. –) amerikai énekes, dalszerző, színész. Három testvére van Frankie Jonas, Joe Jonas, Kevin Jonas. A fiúk már kiskoruktól kezdve apjuk gyülekezeti kórusában énekeltek.

Először Nick futott be, 7 évesen fedezték fel egy fodrászatban. Miközben anyja haját csinálták, Nick Pán Péter dalokat énekelt és egy menedzser elküldte egy stúdióhoz. Szerepelt a Broadwayen is több darabban pl. A Szépség és a Szörnyeteg, A muzsika hangja vagy a Nyomorultak, de Joe is feltűnt 3 darabban: La Bohčme, The Velveteen Rabbit, Oliver. Joe és Kevin először Nick háttér vokalistái voltak, később megalapították a közös bandájukat Sons of Jonas néven, és leszerződtek a Columbia Recordshoz, ahol 2006-ban kiadták első albumukat az It's About Time-ot. Később otthagyták a Columbia Records-ot, mert csak 30000 darab kelt el albumukból.
 
Ezek után átmentek a Hollywood Records-hoz, ahol Jonas Brothers néven váltak ismertté és kiadták második albumukat 2007-ben Jonas Brothers néven. Feltűntek a Hannah Montana egyik részében, és felléptek a Hannah Montana Best of Both World turnén is. A When You Look Me In The Eyes turnéjukból készítettek egy kis valóságshow-t ami Living The Dream néven a Jetixen is látható volt. 2008-ban kiadták harmadik albumukat A Little Bit Longer néven, szerepeltek a Camp Rock-ban, ahol Joe, Shane Gray szerepét (a főszerepet) kapta. A Burnin' Up turnéjukból pedig 3D-s mozi készült a Jonas Brothers 3D Concert Experience címmel. 2009-ben a Lines, Vines and Trying Times című negyedik albumuk is napvilágot látott. 2009 májusában megkapták saját sorozatukat a Disney Channel-en. Ebben az évben Nick megalapította saját zenekarát Nick Jonas & The Administration néven. A banda eddigi egyetlen albuma a Who I Am 2010 februárjában jelent meg.
 
2010 nyarán egy hónapig játszotta a Nyomorultakban Mariust Londonban, a West Enden. Az októberi O2 aréban tartott jubileumi előadáson szintén ő alakította Mariust. 2011 közepén játszott a Hajlakkban, Link Larkint alakítva. 3 év kihagyás után a Jonas Brothers újra stúdióba vonult. Ötödik lemezük a tervek szerint 2012-re lett volna kész, de kiadása előtt a banda feloszlott végleg. Ezután Nick szólóban kezdett el dolgozni, immár saját új albumán. Nick Jonas című szólólemeze 2014. november 10-én jelent meg, második albuma a Last Year Was Complicated 2016 nyarán vált elérhetővé.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek