Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Napsugár együttes

Alakulás éve: 2010   Weboldal
Zenei stílus: Gyerek/Családi
A Napsugár együttes saját dalai mellett közkedvelt gyerekeknek szóló népdalokkal kedveskedik előadásai során aprócska és nagyobbacska közönségének egyaránt. A hagyományőrző népi játékokat is fontosnak tartják átadni az új generáció számára. Akár a saját dalaikat, és a már jól ismert népdalokat is, ízlésesen hangszerelt, a mai zenei irányzatokat követve sokszínűen: reggae, világzene, latin, rock… szólaltatják meg, és a szívet melengető dallamok sem maradnak el előadásukból. A felhőtlen, tartalmas szórakozásért mindent megtesznek, bőségesen gondoskodnak róla, hogy a lüktető muzsika mellett mindenkinek jusson valamilyen testhezálló feladat: különböző hangszerekkel ismerkedhetnek meg a gyerekek, és a zenekar tagjaivá is válhatnak. Közös énekléssel, mókás körjátékokkal, népi játékokkal, buborékfújással kapcsolódhatnak be a produkcióba, ezen kívül könnyen tanulható koreográfiákat sajátíthatnak el, így aztán sokszor táncházzá alakul a színpadon kívül még a nézőtér is!
 
Csapatuk nagyon vidám társaság, örök gyerekeknek vallják magukat, imádnak zenélni, mókázni, ezt a hangulatot szeretnék átadni a közönségnek is.
 
2014. március 23-án a zenekar fontos mérföldkőhöz érkezett. A gyerekzenekarok versenyén, melyet a Picur Rádió Budapesten a Petőfi Csarnokban rendezett meg, 32 zenekar 86 nevezett dala közül a Napsugár együttes kapta meg a fődíjat Balaton című dalukkal, amely „Az év legjobb gyerekdala” lett!
 
Tagok: Macsekné Sipos Anita: ének, zeneszerző, dalszövegíró - Macsek Zsolt: billentyű - Gitár: Oszter Ottó - Basszusgitár, vokál, stúdió munka: Pusztai László - Dob: Kisgergely Attila

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek