Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Mrs Columbo

Alakulás éve: 2008       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
A zenekar főhőse, Galambos Dorina, aki hihetetlenül sokoldalú és pozitív egyéniség, énekesnőként és dalszerzőként szívesen kalandozik különböző műfajok között. 2016-ban úgy döntött, hogy új alapokra helyezi 8 éve működő zenekarát. A nyitás a pop- és elektronikus zene irányába már 2015-ben elindult olyan, az Mr2 Petőfi Rádió által is játszott dalokkal, mint a Rainbow, és a Hunger, de azóta több magyar nyelvű saját szerzeménnyel is gazdagodott a repertoár.
 
Dorina mögött képzett, és felkészült zenészek garantálják a modern, szexi és lehengerlő megszólalást: Héjja Kati (billentyűs hangszerek), Heigl Laci (basszugitár, nagybőgő), Kovács Norbi (dobok).
Ezzel az új és haladó irányváltással nem titkolt céljuk, hogy minél szélesebb réteghez, és minél nagyobb színpadokra jussanak el.
 
Mrs Columbo plays jazz  
 
A Galambos Dorina által vezetett Mrs Columbo zenekar nem hagyja cserben a jazz és a pop fúzióját kedvelő vájtfülű közönségét sem. Ebben a produkcióban felcsendülnek a 2012-ben megjelent , Fonogram-díjjal jutalmazott (re)make up lemez egyedi hangszerelésű világslágerei. A magával ragadó élő show-ban helyet kap az összes közkedvelt saját daluk is, mint például a 2013-as A Dal című műsor legjobb 30 dalába jutott Játszd újra! is. Elbűvülő, profi zenészek szórakoztató, improvizatív műsorral kedveskednek a jazz-, gasztro-, bor-, és kultúrális fesztiválok szerelmeseinek.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek