Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Martin Garrix

Alakulás éve: 2012   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Alternatív/Elektro
Martijn Gerard Garritsen, művésznevén Martin Garrix,  DJ, zeneszerző és producer, 1996. május 14-én született a hollandiai Amstelveenben.
 
Zenei pályája roppant egyszerűen indult, ugyanis nagy érdeklődéssel hallgatta Tiesto mixeit, majd letöltött egy speciális szoftvert, melynek segítségével dallamokat bontott különböző sávokra és tette egymás mellé őket. A zene iránti elköteleződése segített az iskolaválasztásban is, ugyanis produceri képzésre járt, ahol elsősorban megrendelésre készített számokat.
 
Az igazi áttörés 2012-ben következett, amikor megnyerte a Talent of the Year díjat a Nightlife Awardon. Ugyanebben az évben átdolgozta Christina Aguilera Your Body című dalát, melynek köszönhetően szerződést kapott a Spinnin’ Records-nál. 2013-ban pedig elérte azt, melyre minden 17 éves kamasz vágyik, június 16-án debütált Animals dala, mely Top 10-be került a világ 10 országában. A legtöbbet hallgatott szerzemény lett Belgiumban és az Egyesült Királyságban. Nem volt olyan rádióállomás, amely nem vette volna fel lejátszási listájába Garrix-et. 2014-ben a DJ Magazin döntése alapján, a világ 100 legjobb DJ-e közül az előkelő 4. helyet szerezte meg. Fellépési lehetőséget kapott a rangos Ultra Music Fesztiválon, ahol kollaborált Dillon Francissal, Hardwellel és Afrojackkel.
 
2015-ben Usherrel készítette el a Don’t look down-t, majd májusban beteljesült a vágya, ugyanis közös dalt jelentetett meg példaképével Tiestoval.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek