Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Major Lazer

Alakulás éve: 2009   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Dance
A Major Lazer formációt 2009-ben alapította Diplo amerikai producer és DJ, valamint Switch brit producer és DJ, majd 2011-ben útjaik elváltak. Az előadók kiléte sokáig kérdéses volt a rajongók számára. Ezek után csatlakozott a formációhoz Jillionaire és Walhsy Fire.
 
A Major Lazer megalakulása után nem sokkal meghódította a világot rendkívül színes zenei stílusával, változatos vendégelőadóikkal. A vendégelőadók és a stíluskavalkád miatt évről évre egyre több rajongót sikerült maguk köré gyűjteniük, és a népszerűségük folyamatosan növekszik. Különböző stílusok keverednek az elkészített számaikban, többek között: reggae, EDM, dancehall, moombahton, elektro, hip-hop és funk is.
 
2009-ben, a még Diplo és Switch által megjelentetett Guns Don’t Kill People... Lazers Do című első albumukon olyan vendégelőadók szerepeltek többek közt mint: Santigold, Vybz Kartel, Ward 21, Busy Signal, Nina Sky. A 2013-ban megjelent Free The Universe album sokkal rövidebb idő alatt nagyobb sikert aratott, mint az előző nagylemezük. A 2015-ben kiadott Peace is the Mission dalai a hazai, illetve külföldi toplisták élén álltak hónapokig, és a nyár legnagyobb slágerei közé tartoztak. A lemezen olyan vendégelőadók dolgoztak a formációval, mint: Ariana Grande, Ellie Goulding, Pusha T., DJ Snake, MØ.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek