Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Lábas Viki

Alakulás éve: 2011       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Lábas Viktória (1992. november 22.) énekesnő, dalszerző.
 
Viki Fonyódon nőtt fel, 6 éves korában kezdett el zenélni és 19 évesen már a Ghymes együttes vokalistája volt. Később csatlakozott a Galileo zenekarhoz, mint énekes, amellyel egészen az A38 hajó Talentométer tehetségkutatójának közönségdíjáig jutottak.
 
2014 januárjában Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint megalapította a Margaret Island együttest. Eső című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, valamint rádiós toplistáknak is.
 
2018-ban Lábas Vikit, Füstös Bálintot és Törőcsik Kristófot a Margaret Island szerzőközösségeként Junior Artisjus díjjal tüntették ki, mely a hazai zenei élet egyik legkomolyabb szakmai elismerése. 
 
A könnyed, pozitív és elgondolkodtató üzenetekkel tűzdelt popzenét játszó zenekar az akusztikus folk-poptól indulva újfajta hangzásokkal, új hangszerekkel is kísérletezik. A III. album 2019-ben Fonogram díjat kapott. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek