Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Krewella

Alakulás éve: 2007   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Dance
Az amerikai Krewella formáció két mutatós, forróvérű és dalos kedvű partycica, valamint egy trendérzékeny producer édeshármasa. Kris "Rain Man" Trindl a felügyeletére bízott Yousaf-nővérekkel, Jahannal és Yasmine-nal bombasztikus, korszerű, a populáris elektronika szerelmeseinek tökéletesen megfelelő, élettel teli, energikus és izzasztó trackeket állít elő. Arzenáljuk megtervezésekor a dubsteptől kezdve, a trancen és az electro house-on át, egészen a drum and bass-ig válogattak, és nevükhöz köthető a legnagyobb DJ-k szettjében rendre felbukkanó Alive című induló.
 
A 2007 óta létező chicagói alakulat a súlyos dubstep alapokon nyugvó Killin Ittel robbant be a köztudatba. A szám klipje milliók érdeklődését keltette fel a világ első számú videómegosztóján keresztül, 2012 júniusában a Beatporton dobbantó Play Hard EP-jük pedig egyből a netes e-zenei ellátó legkeresettebb anyaga lett, de az iTunes dance chartján is bekerült a TOP 5-be. Ugyanebben az évben az IDMA-n díjat nyertek a sokat mondó a Best Breakthrough Artist kategóriában. 2013 őszén jelent meg első nagylemezük, a Get Wet. 2014 szeptemberében Rain Man-el csúnyán összevesztek és ő beperelte a lányokat, akik azért tették ki a bandából, mert drog és alkohol problémái voltak.

Készítettek hivatalos mixeket többek között Skrillexnek, a Knife Party-nak és a Fall Out Boy-nak, közös trackeket jegyeztek Nicky Romeróval, Willem Rebergennel alias Headhunterzzel. Nevüket jól ismeri a nemzetközi elektronikus zenei fesztiválok közönsége, hiszen megfordultak már az Ultra Music Festivalon, a Stereosonic-on, a Vegas-i Electric Daisy Carnivalon és a Spring Awakeningen.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek