Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Koszi Janka

Alakulás éve: 2008       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Koszi Janka 1986. március 12-én született egy zenész családban. Szülei a polgári foglalkozásuk mellett zenével foglalkoztak, így már korán megtapasztalta a zene iránti szeretetet és nem volt kérdés számára, hogy ezen a pályán próbáljon szerencsét.

Zenei tanulmányait Dunaújvárosban a Sándor Frigyes Zeneiskolában kezdte, ahol hegedülni tanult 10 évig és zongorázni 6 évig. A gimnáziumi évek alatt Budapesten a Postás Művelődési Központban Szűcs Katalin operaénekesnő tanítványa volt 2 évig, majd ugyanitt Lakatos Ágnes jazz énekesnőtől tanult improvizációt. 2004-től 2008-ig a Kőbányai Zenei Stúdió diákjaként könnyűzenei stílusokkal ismerkedett meg, majd a képzés végezetével felsőfokú tanári képesítést szerzett.
 
2008 óta a zenélés mellett ének tanítással foglalkozik. Kezdetben magán úton, 2011-től pedig a Magyar Hajnal Énekstúdióban. A Voice és a Rising Star tehetségkutató műsorokban énektanárként a háttérben dolgozott. Zenei pályafutása a Baraka nevű világzenét játszó zenekarral indult, majd a Beat Therapy formációval folytatódott, ezt követően pedig a The Acoustic Loops trió frontembere lett. Legismertebb számuk a Baby című dal a Magneoton kiadó gondozásában jelent meg. Mindezek mellett vendégként közreműködött pl. a Subscribe, a Leander, a PASO és a Copy Con zenekaroknál, és feltűnt Heincz Gábor Biga oldalán egy közös duett dallal; A zene te vagy címmel. Eközben olyan előadóknak vokálozott és dolgozott együtt, mint pl. Takács Nikolas, Király Viktor, Keresztes Ildikó, Janicsák Veca, Katona Klári. Rendszeres meghívott fellépője a Random Trip improvizáción alapuló együttesnek és a Koós-Hutás Áron E.T. Projektnek.
 
2014 óta dolgozik együtt Szabó Zével különböző háttérmunkákban, 2015 év eleje óta pedig közös, KosziJanka projektjükön munkálkodnak. Ez a könnyűzenei produkció különböző zenei stílusokat hordoz magában, melyekben a közös pont az énekesnő egyedi hangja és zenei felfogása. A projekt zenészei: Szebényi Dániel - billentyű, Gerendás Dániel - dob, Bikali Sándor - basszusgitár és Kővágó Dániel - gitár

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek