Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Jordán Adél

Alakulás éve: 2003   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Jordán Adél (Budapest, 1980. szeptember 14.) színésznő, a Budapesti Katona József Színház tagja. Édesapja Jordán Tamás Kossuth-díjas színművész, édesanyja Lázár Kati Kossuth-díjas színésznő.
 
2003-ban végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen Máté Gábor osztályában. Az Egri Gárdonyi Géza Színház tagja volt, 2006-ban szerződött a Katona József Színház társulatához. 2016 márciusától a Puszi énekese. Az együttes 2009 óta zenél a budapesti éjszakában, koncertjeikre egy masszív belvárosi tábor jár táncolni. A tagok sokfelé játszottak már: Csókolom, Flash, Európa Kiadó, Ed Is On, Ági és a fiúk, Embersport, I love you. Többnyire saját szövegeiket éneklik, de az utóbbi időben vendég szerzők segítik munkájukat: Ujj Zsuzsi, Bereményi Géza, Peer Krisztián, Fekete Ádám, Hegedűs Márton.

A zenekar a Táp Színház Minden Rossz Varieté és a Jövedelmező állás című előadásainak is szereplője. A Jordán Adél és a Puszi az HBO Társasjáték, Török Ferenc Senki Szigete és Török Ferenc Koccanás című filmjének zenéjét írta, ezen kívül egy csomó TV reklámhoz készítettek muzsikát.
 
A zenekar tagjai:
 
Jordán Adél ének
Géresi László gitárok, ének
Neményi Zsolt dob, ének
Tóth Spenót Zoltán gitárok, ének
TG Lupin gépek, perka, lemezjátszó, ének
Tóth Szabi szinti, ének

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek