Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Jennifer Lopez

Alakulás éve: 1986   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Jennifer Lynn Lopez becenevén J.Lo amerikai énekes, színésznő, táncos, divattervező és producer. 1969. július 24-én látta meg a napvilágot Bronxban, Puerto Ricó-i bevándorlók gyermekeként.
 
Tehetségével már kislánykorában kitűnt társai közül, különböző társulatokban táncolt és énekelt. Érettségi után manhattani klubokban lépett fel, közben pedig folyamatosan járt meghallgatásokra. Első kisebb szerepét az In Living Color című vígjátéksorozatban kapta, majd feltűnt a Hotel Malibu és a Második lehetőség című szériákban is. Az igazi áttörést az 1995-ös év hozta meg számára, ekkor kapta meg ugyanis a Pénzvonatban Grace Santiago szerepét - az akciófilmben mások mellett Wesley Snipes és Woody Harrelson voltak a partnerei. Innentől kezdve szinte minden évben forgatott, olyan mozik fűződnek a nevéhez, mint az Anaconda című horror, a Mint a kámfor című akció vagy a Szeretném, ha szeretnél című romantikus film.
 
Színésznői karrierjével párhuzamosan a zene világába is sikerült betörnie: első albuma 1999-ben jelent meg On the 6 címmel, melyet két évvel később a J-Lo, majd a This Is Me... Then követett. Az évek során további öt önálló korongot adott ki, legutóbbit 2014-ben A.K.A. címmel.
 
Ugyanakkor a vászonról sem tűnt el az utóbbi években, 2005-ben az Anyád napjában láthattuk Jane Fonda társaságában, feltűnt a Befejezetlen élet című drámában, de a nálunk is nagy népszerűségnek örvendő Így jártam anyátokkal című szériába is beugrott egy epizód erejéig, 2010-ben.
 
A filmezés és az éneklés mellett az amerikai tévénézők a képernyőn is találkozhatnak vele, ugyanis 5 évadon keresztül ő is helyet foglalt az American Idol című tehetségkutató zsűrijében. Bár felröppentek a pletykák, hogy idő hiányában távozik, ám további évadokra leszerződött Nicole Kidman férje Keith Urban oldalán.
 
A showbiznisz mellett Jennifer Lopez kemény üzletasszony, aki több éttermet üzemeltet, piacra dobott több nevével fémjelzett parfümöt, de saját ruha- és cipőkollekciója is van. J-Lo by Jennifer Lopez márkanév alatt cipői nálunk is kaphatók.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek