Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

InFusion Trio

Alakulás éve: 2011       Facebook
Zenei stílus: Egyéb zene
Az InFusion Trió az ország egyetlen looper zenekara, ami 2011 decemberében alakult. A formáció tagjai mind képzett zenészek, akik a komoly- és a könnyűzene terén egyformán jártasak.

- Farkas Izsák a Liszt Ferenc Zeneakadémián végzett. Szerepel a Vígszínházban a Hegedűs a háztetőn címszerepében, illetve számos jazz, rock és crossover formáció tagja. (Random Trip, Pilvaker)

- Simkó-Várnagy Mihály szintén a Liszt Ferenc Zeneakadémián diplomázott, majd a Liszt Ferenc Kamarazenekar tagja volt. A Roland Loop Világbajnokság kelet-európai döntőjén 2. helyezett volt.

- Weisz Nándor a Müncheni Zeneakadémián diplomázott, a Kocsis Zoltán vezette Magyar Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagja, számos jazz, folk, és pop formáció tagja.
 
A Cseh Tamás Program nyertes zenekar első lemeze, a Loop Me Up 2015 tavaszán jelent meg. A zenekar egy különleges hangszerpark segítségével (elektronikus hegedű, elektronikus cselló, elektronikus dob és különböző effekt pedálok, torzítók és looperek) saját dalokkal, népdalfeldolgozásokkal, és a rádiókból is jól ismert slágerekel koncertezik. Olyan előadók dalait is hallhatjuk új köntösben, mint a Maroon5, Calvin Harris, John Newman vagy épp a Daft Punk.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Dalszövegek