Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Hegedűs Bori

Alakulás éve: 2014       Facebook
Zenei stílus: Egyéb zene
Hegedűs Bori mosonmagyaróvári énekesnő, dalszövegíró.
 
Szülei által már egész fiatalon kapcsolatba lépett a népzenével, kamaszkorában pedig érdeklődni kezdett a jazz és a popzene iránt, énekelni Havas Lajostól tanult.
 
Helyi és országos versenyeken jelentős elismeréseket ért el. 2014 tavaszán az Országos NetversFeszt különdíjasa volt. 2015 nyarán a Szigetköz Hangja országos versenyen, szeptemberben a Vármegye Hangján ért el I. helyezést, novemberben pedig Sattler Zenei Tehetség díjat kapott. 2016-ban Várpalotán az országos zenés Operett és Musical versenyen szólistaként a meghirdetett fődíj egyik nyertese lett. 2016-tól 2019-ig a Tiszán innen, Dunán túl országos népdaléneklési versenyen arany és kiemelt arany minősítésben részesült.
 
Tanulmányait a mosonmagyaróvári Piarista Gimnáziumban végezte. 2016-ban debütált a Moson Big Bandben, saját zenekara a Funk&Soul Joy. 2019-ben megismerkedett Tempfli Erikkel, akivel egy párt alkotva megalakult duójuk. A 2020-as Altató és a 2021-es Anya című közös szerzeményük bejutott A Dal tehetségkutató műsor 40 legjobb dala közé.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek