Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Halsey

Alakulás éve: 2014       Facebook
Zenei stílus: Alternatív/Elektro
Ashley Nicolette Frangipane 1994. szeptember 29-én született New Jersey-ben. Apai ágon afro-amerikai, míg anyain olasz, ír és magyar gyökerekkel is rendelkezik. Akusztikus gitárra 14 évesen tért át, miután már játszott brácsán, csellón és hegedűn.18 évesen akusztikus koncerteket adott, hogy eltartsa magát, majd úgy döntött Halsey néven folytatja tovább.
 
2014-ben SoundCloud-on publikálta Ghost című számát, ami nagy sikernek örvendett. Később az Astralwerks-sel írt alá szerződést és kiadta első EP-jét Room 93 címmel 2014 októberében. Az EP öt dalt tartalmaz, az Is There Somewhere-t, a Ghost-ot, a Hurricane-t, az Empty Gold-ot és a Trouble stripped változatát. Szerzeményeihez videoklipet is forgatott. Még abban az évben a The Kooks nevű együttessel turnézott. A turné során új dalokat adott elő, mint például a Hold Me Down, a Colors vagy épp a Control.
 
Első albuma Badlands címen jelent meg 2015 augusztusában. 2015. november 14-én debütált Justin Bieberrel közös dala a The Feeling. 2016-ban a Castle-hoz és a Colors című szerzeményéhez forgatott klipet, az utóbbiban a Teen Wolf farkasa Tyler Posey is szerepet kapott.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek