Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Gary Barlow

Alakulás éve: 1984   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Gary Barlow angol énekes, dalszerző, producer, 1971. január 20-án született az angliai Frodshamben.
 
Gary 12 éves korától kezdve csak a zenének élt. Eleinte zongorázott a helyi közösségi házban, később a BBC tehetségkutató versenyén sikerült diadalmaskodnia. Nigel Martin-Smith menedzser felfigyelt rá, aki épp a New Kids On The Block angol verziójának megteremtésén gondolkodott. 1990-ben Jason Orange, Mark Owen, Howard Donald és Robbie Williams társaságában a Take That együttes tagja lett. Három sikeres nagylemez után Robbie Williams elhagyta a zenekart és szólókarrierbe kezdett. 1996. február 13-án, Robbie huszonkettedik születésnapján, egy manchesteri sajtótájékoztatón a csapat többi tagja bejelentette az együttes feloszlását.
 
1997-ben Gary is elindította szólókarrierjét, bemutatkozó lemeze az Open Road megszerezte az első helyet a brit listákon, és két No.1 dal (Forever Love és a Love Won't Wait) is kikerült róla. Második albuma, a Twelve Months, Eleven Days nem aratott túl nagy sikert. 2012. május 25-én megjelentette harmadik nagylemezét Sing címmel. A címadó dalon Andrew Lloyd Webberrel dolgozott együtt, ez a szerzemény volt Erzsébet királynő gyémántjubileumának hivatalos dala. Mind a korong, mind pedig a kislemez 1. lett az Egyesült Királyságban, így Gary nemcsak az album, de a single chart élére is felugrott ugyanazon a héten.
 
2006-ban bejelentették a Take That újjáalakulását, Robbie Williams nélkül. Négytagú együttesként is sikeresnek bizonyultak, Beautiful World és The Circus címmel két új lemezt adtak ki. 2010-ben ismét visszatért a zenekarba Robbie Williams, így hatodik lemezüket, a Progresst már öten vették fel, mely a brit lemezeladás második leggyorsabban fogyó korongja lett. 2011 végén Robbie újra otthagyta a Take Thatet, hogy szólókarrierjével foglalkozhasson. 2014 őszén Jason Orange is kilépett a bandából.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek