Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Dzsúdló

Alakulás éve: 2019       Facebook
Zenei stílus: Hip-Hop
Dzsúdló egy, a huszonévesek élet-szorongása által ihletett előadó, aki önreflexív, szókimondó stílusán keresztül tör a hírnévre. A művésznév mögött meghúzódó Juhász Marci gyermekkora óta énekel, a zenét a magány, a félelem és frusztrációinak leküzdésére használja kis kora óta. Az elmúlt években többféle formáció élén feltűnt (Coworkers, Holdudvar), zenei- és slam poetry szcénában is babérokra tört, majd 2019-ben új fejezetet indított a Dzsúdlón keresztül. 
 
A Dzsúdló név nem a brit színész iránti áhítatból született, hanem Marci vezetéknevének továbbgondolásából. A Dzsúdló első száma, az Unom 2019 februárjában született meg, és pár nap alatt több tízezres nézettséget ért el. A következő Baj lesz, Minden, Hiszti és Lej egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A dalokat a huszonévesek szorongása ihleti, arról ír, ami éppen az adott pillanatban foglalkoztatja. Legyen az a magány, pénzügyi szorongás, egy kapcsolat, klímakatasztrófa vagy az idő múlása.
 
A Dzsúdló központjában épp az van, ami a korábbi formációban háttérbe szorult: a szöveg. A frappáns, önreflexív dalszövegeken és Schmidt Gergő, azaz Tembo zenei alapjain keresztül születik meg az egyedi rap-trap-pop stílusötvözet, ami a Dzsúdlót jellemzi.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek