Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Duncan Laurence

Alakulás éve: 2014   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Duncan de Moor (Spijkenisse, 1994. április 4. –) holland énekes, dalszerző, producer.
 
Nehéz gyerekkora volt, kortársai sokat bántották, de a zene biztonságot nyújtott neki. 13 évesen írt először dalszövegeket, 2012-ben megnyert egy tehetségkutatót, és lehetősége nyílt arra, hogy felvegye első dalát. Ezt követően Duncan a tilburgi Rock Akadémián kezdett el tanulni, és a The Slick and Suited nevű bandájával fellépett a Eurosonic fesztiválon. 
 
2014-ben indult a The Voice holland változatában, ahol mestere Ilse DeLange volt, aki az Eurovízión képviselte Hollandiát a The Common Linnets nevű duó tagjaként. Duncan egészen az elődöntőig jutott, az évadnak az O’G3NE trió lett a győztese. Az Akadémián 2017-ben végzett, Tilburgban és Amszterdamban tanít éneket és dalszerzést. Leginkább a saját és mások életéből vett történetek inspirálják az írásra.
 
A holland műsorsugárzó, az AVROTROS felkérte, hogy képviselje hazáját a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon. A Tel-Avivban rendezett fesztiválon az Arcade című dalt adta elő, első helyen jutott tovább a döntőbe, ahol végül 492 pontot szerezve megnyerte a 64. Eurovíziót.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek