Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

DJ Snake

Alakulás éve: 2000   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Dance
William Sami Étienne Grigahcine (Párizs, 1986. június 13. –) ismertebb nevén DJ Snake, francia DJ és producer. A Kígyó becenevet azért kapta, mert sosem tartóztatták le graffitizésért.
 
DJ-karrierje 14 évesen indult, 19 évesen kezdett el producerkedni, eleinte különböző párizsi klubokban lépett fel. 2011-ben DJ Snake volt a producere Lady Gaga Born This Way című albumának, ami 2012 februárjában Grammy-jelölést hozott neki. Társproducere volt a Government Hooker című számnak, melyet a rajongók az album legjobb dalának választottak.
 
2013 decemberében jelent meg a Turn Down for What, DJ Snake és Lil Jon közös munkája a Columbia Records gondozásában. A kislemez a Dance/Electronic charton top 5-be került, a Billboard Hot 100-on a 38. helyen debütált, majd 2014 márciusában platina minősítést ért el. 2016 júliusában jelentette be debütáló stúdióalbumának megjelenését Encore címmel. Augusztus 5-én az Encore megjelenésével egy időben kiadta a Let Me Love You című dalt, melyben a kanadai énekes, Justin Bieber működött közre. Második albuma a Carte Blanche 2019. július 26-án jelent meg, a nagylemezen egyebek mellett a Magenta Riddim, a Taki Taki, az Enzo és a Loco Contigo című slágerek is helyet kaptak.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek