Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Destiny

Alakulás éve: 2014       Facebook
Zenei stílus: Pop/Rock
Destiny Chukunyere (Birkirkara, 2002. augusztus 29. – ) máltai énekesnő. A 2015-ös Junior Eurovíziós Dalfesztivál és a máltai X Factor második évadának győztese. Édesapja nigériai, míg édesanyja máltai származású.
 
Destiny 2014-ben a Kanzunetta Indipendenza nevű fesztiválon harmadik helyezett lett Festa t'Ilwien című dalával, majd megnyerte az Asterisks és a Junior SanRemo Dalfesztivált. 2015. július 11-én Aretha Franklin Think című dalának feldolgozásával nyerte meg a máltai nemzeti döntőt, így ő képviselte hazáját a szófiai Junior Eurovíziós Dalfesztiválon. A szavazás során mindegyik országtól kapott legalább egy pontot, míg összesen nyolc maximális ponttal jutalmazták, így 185 ponttal diadalmaskodott. Érdekesség, hogy ezzel megdöntötte a 2004-ben María Isabel által felállított 171 pontos rekordot. December 13-án Destinyt és csapatát Midalja għall-Qadi tar-Repubblika érdeméremmel tüntették ki.
 
2017 elején részt vett a Britain’s Got Talent című brit műsor meghallgatásán, ahol ugyanazt a dalt énekelte, amit a máltai válogató során. A zsűri mindegyik tagja továbbjuttatta, majd a május 30-i második elődöntőben hatodik helyen zárt, így el kellett hagynia a versenyt. 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon vokalistaként erősítette a máltai csapatot. Michela Pace Chameleon című versenydala az elődöntőből bejutott a május 18-i döntőbe, ahol 107 pontot összegyűjtve a 14. helyen végzett. Ugyanebben az évben Destiny jelentkezett a máltai X Factor második évadába, ahol a lányok kategóriájába került. Mentora a 2002-es és 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon részt vevő Ira Losco volt. A tehetségkutató show-műsor 2020. február 8-án rendezett döntőjében győzelmet aratott, nyereménye az Eurovíziós Dalfesztiválon való részvétel mellett tartalmazott egy szerződést a Sony Music Italyhoz. Je Me Casse című versenydala 2021. március 15-én jelent meg.

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek