Előadó
Regisztrálok
BELÉPÉS
E-mail cím
Jelszó

Elfelejtett jelszó

Szerkesztés

Bohemian Betyars

Alakulás éve: 2009   Weboldal       Facebook
Zenei stílus: Világzene
A Bohemian Betyars magyar világzenei együttes 2009-ben alakult meg, Szűcs Levente énekes és Mihályfi Máté gitáros vezetésével, Miskolcon. Különleges hangzásukkal hitelesen képviselik a hazai keserédes szemlélet unikumát, zenéjükben egyedi, saját ízlésükre formálják a magyar, balkán és cigány népzenét a punk, ska és még megannyi stílus találkozásával.
 
2013-as utcazenei turnéjukon bejárták Európát, majd hazatérve szeptemberben Manu Chao előtt léptek fel a Budapest Parkban. 2014-es külföldi turnéjukon először jutottak el Írországba, ahol a Tankcsapda előzenekara voltak, illetve Angliába, ahol a Beatrice előtt léptek fel. 2016-ban megnyerték az OTP és az Akvárium klub közös tehetségkutató versenyét, a Nagy-Szín-Pad-ot, amely a Sziget Nagyszínpadára repítette őket. Mára a hazai és európai klubok és fesztiválok visszajáró vendégei, de megjárták már Kínát, Japánt, Dél-Koreát és az Egyesült Államokat is.
 
A zenekar tagjai: Szűcs Levente (ének, gitár) / Palágyi Máté (hegedű, vokál) / Fehér Gábor (basszus) / Mihályfi Máté (szólógitár) / Dankó Daniel (dob) / Muhari Krisztián Ákos (trombita)

Képgaléria

Koncertek

Nincs a közeljövőben koncertje ennek az előadónak.

Albumok

Ehhez az előadóhoz még egyetlen album sincs társítva.

Dalszövegek